Hout en Yin Yoga?

Geplaatst op door

Yin Yoga maakt gebruik van inzichten uit de Chinese geneeswijzen. In de workshops Yin&Hout maak je kort kennis met het element hout uit een belangrijk Chinees model. Dat doe je door zelf yin houdingen te ervaren die gekoppeld zijn aan het houtelement. Alles in de wereld ontwikkelt zich als een cyclus: iets begint, ontwikkelt zich, ervaart een hoogtepunt, vervalt en vergaat, maar vormt daarmee ook weer een nieuw begin. Deze vergelijking vinden we terug in de natuur, maar ook een project, een mensenleven en het verloop van een ziekte. Reden waarom dit model zo belangrijk is voor de Chinese geneeswijzen.

Het houtelement zorgt ervoor dat de opgenomen energie in jouw lichaam in beweging komt. Dat jij in beweging komt. Je gaat naar huis met een heerlijk portie yin. En wie weet wel net dat stukje inzicht wat je nodig had.

Matje reserveren?

Je kunt alvast een matje reserveren. Lijkt het je leuk, wees er bij want er is beperkt ruimte. Er is elke dag tijdens Hout-vaert een workshop van 16.00 tot 17.15 uur en van 17.45 tot 19.00 uur. Je kunt gratis aan deze workshop deelnemen. Opgeven kan via de website bouwyin.nl en betaling is contact voor/na de workshop (graag gepast betalen).

Wie is BouwYin?

BouwYin is Bouwine Tijmstra (1971) met een passie voor Yin Yoga. Sinds 2013 geeft zij Yin Yoga lessen in Grou, in het Fries. In Bouwine haar lessen klinkt door wat er tot nu toe op haar pad is gekomen. Wat zij heeft geleerd en ook vooral heeft afgeleerd. Doorgeven wat haar zo helpt. Zodat ook jij rust en kracht kunt voelen. En vertrouwen in jezelf en in het leven. Volg je adem, kom tot rust, ontdek BouwYin. Nuchter, puur en zacht.