Rolf van der Mark, “Je kunt je schip nu inschrijven voor Hout-Vaert 2018”.

Er staat deze zomer een prachtige nieuwe tocht op de vaarkalender. Van 19 tot en met 22 juli begeleidt een vloot van 80 erfgoed schepen een robuust boomstammen vlot van Dokkum naar IJlst. Samen vertellen ze het verhaal van hout. Tijdens het vierdaagse evenement vinden aan wal en op en in een aantal schepen allerlei verrassende activiteiten, exposities en workshops plaats. De organisatie van het vaar gedeelte is in handen van Rolf van der Mark. Bij de meesten van jullie welbekend als voorzitter van de ‘Federatie Varend erfgoed Nederland’ en ‘Het Historisch Bedrijfsvaartuig”. “Hout-Vaert 2018 is zodanig gepland dat het niet kruist met andere nautische evenementen”, aldus Rolf. “Sterker nog, het zou een fantastische opmaat kunnen zijn naar de jaarlijkse erfgoed manifestatie die dit jaar in Leiden plaats vindt”. Aan het programma wordt momenteel hard gewerkt. En natuurlijk zijn ideeën en suggesties van harte welkom. Kijk voor de route en het programma op www.hout-vaert.nl en schrijf je direct in want het aantal plekken is beperkt.

klik hier om in te schrijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *